torstai 24. tammikuuta 2013

Lempparilla liikenteeseen!

Kävin vanhoja valokuvia läpi ja hämmästyin kuinka lyhyessä ajassa ompeluhomma on tullut niin tärkeäksi osaksi elämää. Hommahan on noin vuodessa räjähtänyt ihan käsille! Tuntuu että siitä on iäisyys kun en viitsinyt ostaa uusia kankaita ennen kuin vanhat on ommeltu... Ehh, ei päde enää... Tämä kertoo kuitenkin ehkä kanagsholismin lisäksi siitä, että innostus on niin kova, etten usko sen heti lopahtavan!

Olipas vaikeaa valita mistä kirjoittaisin ensimmäisenä, päädyin suosikkikaavaan, eli Ottobren 1/2012 "Mail Expressiin" , jolla on tehty käyttäjänsä ehdoton suosikkimekko "bää-bää". Ensimmäisen tein kuuliaisesti lyhythihaisena, syksyn koitettua otin jostain samankokoisesta hihanpituuden ja siirryin pitkähihaiseen malliin. Voi olla että teen jatkossa enemmän pitkällä hihalla, kun kesällä pitää kuitenkin varoa aurinkoa. Ja se Suomen kesä, lyhyt mutta vähäluminen.

Nämä on tehty koossa 92, pitkähihaisiin olen ehkä lisännyt vähän pituutta. Taskuja olen tehnyt osaan, vähän vinksahtaneella menestyksellä.

Ensimmäinen lajiaan. On muuten hyvänlaatuinen kangas! Ostettu viime talvilomareissulla Tukholman Tygverketistä.

Apinakangas on varmaan Metsolalta, yksivärinen singletrikoo muistaakseni Fabriinalta. Legginsit on vähän hölmösti samassa kuvassa, ei oikeen täsmää värinsäkään puolesta. Yleensä on käytetty ruskeita tän kaverina. Aplikointi on suurennettu kankaan kuvasta ja käännetty peilikuvaksi.

Alla on yksi lempparikankaista, Fabriinalta tilattu jellona!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti